Hétfő reggel az ébresztőóra csörgésére ébredni – ennek az élménynek minden bizonnyal helye van a civilizált emberiség rémálmainak TOP10-es listáján. Hogyan lehetne megspórolni ezt a horrort? Íme!
A csúnyácska dizájn fantasztikus ötletet takar: alapelve, hogy az illatokra ébredés folyamata sokkal kellemesebb, mint ha hangokra tennénk ugyanezt. Ezért a szerkezet kiagyalója, Matty Sallin New York-i tervező a dobozba egy fémtálcát és két halogénizzót helyezett. A használati utasítás szerint a tálcára lefekvéskor el kell helyezni egy szelet bacont. Az óra a beállított ébresztési időnél tíz perccel korábban sütőfunkcióba kapcsol, és rövidesen az egész szobát betölti a frissen sült bacon illata, intenzív, és főként pozitív késztetést gyakorolva az ébredésre!
 Valami probléma azért lehet a találmánnyal, mert a 38 éves feltaláló immár harmadik éve keres szponzort a gyártás megkezdésére. Néhány lehetséges mellékhatást valóban nem ártana még kiküszöbölni. Itt van mindjárt a szoba hőmérséklete: ha túl meleg van, reggelre romlott bacont sütünk magunknak, ami aztán a tejes napunkra rányomhatja csúf bélyegét. A következő rizikófaktor: ki szeret összenyálazott párnán ébredni? Azután hogyan segíthet ez a szerkezet a vegákon, vagy éppen a vallásos muzulmánokon és zsidókon?
Akárhogy is, annál jobbat még mindig nem talált ki senki, mint egy kedves lény finom simogatása a homlokon. Jobb kézzel. Bal kézben ezzel egyidejűleg egy csésze frissen lefőzött, illatosan gőzölgő kávé. Szintén megfelelő intenzitású, ráadásul kóser aromával.
Hmm, egy füst alatt megszületett a Valentin-napi bejegyzés is! :)

Címkék: óra malac bacon ébresztés

A bejegyzés trackback címe:

https://alacsonyakerites.blog.hu/api/trackback/id/tr382659799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása