Elmegy az öreg az orvoshoz: - Doktor úr, baj van. Egyre rövidül a farkam. - Mutassa, Józsi bácsi! De hisz ez igen szép darab, és van vagy tizenöt centi. Sőt, még tetoválás is van rajta. Méghozzá az hogy: Róza! - mondja az orvos. – Ő volt a régi kedvese? - Jaj, dehogy, drága doktor úr! Eredetileg az volt odatetoválva, hogy vitéz Nagybányai Horthy Miklós matróza.

De mi van akkor, ha a matróz eleve csak a kedvese nevét tetováltatja a nemi szervére?
Történt pedig, hogy egy magdeburgi rádió egy Mini Coopert ajánlott fel annak a hallgatónak, aki képes valami őrült dolgot bevállalni az autóért. A versenyben egy Andreas Müller nevű úriember bizonyult a legkreatívabbnak, amikor bevállalta, hogy a Mini feliratot a farkára tetováltatja. Csoda-e, hogy a kereskedelmi képviselőt is tagjai között tudó zsűri éppen őt hozta ki győztesnek?
A rádió persze élőben közvetítette a fájdalmas beavatkozást. Ilyenkor óhatatlanul megfordul az ember fejében, hogy nem lehetne egy időre Németországba exportálni Szalai Annamáriát, hogy ott is rendet tegyen.
Herr Müller bizakodó: „Ha az autóban ülök majd, már nem számít a fájdalom, amit kiálltam érte” - nyilatkozta. Persze a csaknem 6 és fél millió forintos autó több mint csábító. De hát mégis…
Arról nincs hírünk, hogy vajon van-e már barátnője az újdonsült Mini-tulajdonosnak. Mert ha még keresi az igazit, nem árt, ha már most el kezd gondolkodni azon, hogyan magyarázza majd a feliratot újdonsült kedvesének?
 Elmegy az öreg Müller András bácsi az orvoshoz: - Doktor úr, baj van. Egyre rövidül a farkam. - Mutassa, András bácsi! De hisz ez igen szép darab, és van vagy tizenöt centi. Sőt, még tetoválás is van rajta. Méghozzá az hogy: Ica! - mondja az orvos. – Ő volt a régi kedvese? - Jaj, dehogy, drága doktor úr! Eredetileg az volt odatetoválva, hogy Chevrolet Silver Anniversary Corvette Indianapolis 500 Pace Car Replica.
 

Címkék: rádió autó nyeremény farok tetoválás

A bejegyzés trackback címe:

https://alacsonyakerites.blog.hu/api/trackback/id/tr92613817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása