Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az új évben ismét korlátozták a lehetőségeinket!

Nem tudom, vajon az alacsonyabb fenti légnyomás teszi-e, hogy sok embertársunknak támad erős késztetése arra, hogy egy repülőgépen utazva tegye boldoggá valamely útitársát. Ezt a műveletet végrehajtani persze akkor sem könnyű, ha a kiszemelt személynek teljes beleegyezését bírjuk, hiszen - ha nem akarunk közszemérmet sérteni -, kizárólag csak az egy személynek is igen szűkös illemhely áll rendelkezésre. Innen pedig még a nikotinéhségtől elcsigázott zugdohányost is rövid úton kipenderítik.

A kihívás tehát nem csekély, de aki sikeresen teljesíti a feltételeket, máris tagjává válhat az illusztris, világszerte ismert Mile High Clubnak. Mivel pedig a klubtagsághoz szükséges beavatásra nem feltétlenül menetrend szerinti gépet kell választani, számos vállalkozás szerveződött ilyen jellegű légikalandok zökkenőmentes lebonyolítására. Többek között a Mile High Flight, amely egy Cessna Grand Caravan típusú repülő franciaággyá átalakított utasterét ajánlotta fel egy órára felajzott utasainak nem egészen negyedmillió forintnak megfelelő összegért. Eddig.

A brit Metro című lap az előző évet egy megrázó bejelentéssel zárta: a brit Civil Légügyi hatóság (CAA) megtagadta a repülési engedély meghosszabbítását ettől a cégtől, arra hivatkozva, hogy az utastértől csupán egy függönnyel elválasztott pilóta figyelmét a szerelmi zajok veszélyes mértékben elvonhatják a vezetéstől.

Bár a Mile High Club honlapján találunk még lehetőségeket arra, hogy emlékezetes légicsatával írjuk be magunkat a klub tagsági könyvébe, ha innen választunk másik szolgáltatót, akkor ehhez már át kell lépnünk a kontinens határait. Találunk itt ugyan egy Heaven Ballooning nevű belga céget is, amely rendelkezik hasonló profillal, de nem vagyok benne biztos, hogy egy hőlégballon 1-2 négyzetméteres kosarában sokan bevállalnák ezt a kalandot úgy, hogy a menet során ott áll mellettük a léggömböt kezelő pilóta is.

Persze ki tudja, hiszen nagy az Isten állatkertje...

 

Címkék: klub szex repülő engedély légballon

A bejegyzés trackback címe:

https://alacsonyakerites.blog.hu/api/trackback/id/tr452554533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása