A TMZ nevű, hollywoodi hírességekkel foglalkozó pletykaszájt egy mai híre gyorsan elérte hazánkat is. Nem csoda, hiszen a hír egy honfitársunkról, Gábor Zsazsáról szól, aki most talán életének legkülönlegesebb ajándékát kapta meg: egy 8 millió forint értékű, 24 karátos aranyból készült  – koporsót…

Azt nem tudni, hogy a Aranykoporsó nevet viselő cég munkatársai szándékosan időzítették-e kicsit koraira az ajándékot: a 94. életévét ezen a hétvégén betöltő Zsazsa kórházi kezelése után éppen otthon lábadozik (bár nem biztos hogy ez a legjobb kifejezés, tekintve, hogy amputálták az egyik lábát). Vagy pedig félreinformálták őket, és mint ahogy az MTI is előre bekészíti híres, fél lábbal már a sírban lévő (ma elememben vagyok ;) ) emberek nekrológját, ők is kilövésre készen tartották az aranykoporsót, amit egy fals halálhírre rögtön el is küldtek.
Ez utóbbi szálat erősíti a kísérőlevél, amelynek írói úgy vélik, hogy „Zsazsa azt szeretné, hogy örökké úgy emlékezzenek rá, amilyen életében mindig is volt: gyönyörű, elegáns, kompromisszumot nem ismerő és teljességgel eredeti.” Épp amilyen ez a koporsó – folytatódhatna ez a sajátos testimonial reklám, amely azonban úgy tűnik, nem minden érintett tetszésével találkozott.
„These are some fucking people!” – fakadt ki Frederic von Anhalt herceg, Zsazsa kilencedik férje, aki hozzátette: az aranyból egy szép gyűrűt fog olvasztatni. Ami első hallásra kissé meghökkentőnek hangzik. Nem is a gyűrű várható traktorgumiszerű mérete miatt, hiszen vélhetően csak a borítás készült aranyból, inkább amiatt, mert tőröl metszett nemesek körében egy valódi felháborodás eredménye csak a teljes visszautasítás lehetne.  De hát: egy gyűrű mind fölött…

Címkék: ajándék gyűrű koporsó gábor zsazsa

A bejegyzés trackback címe:

https://alacsonyakerites.blog.hu/api/trackback/id/tr392631345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása